1062094.jpg

Pienet lanttukukot

1 pss Fazerin ruispuikuloita

2 isoa lanttua

1 pkt pekoni siivuja

suolaa

Kuori ja viipaloi lantut ohuiksi. Keitä lanttusiivut pehmeiksi suolalla maustetussa vedessä. Leikkaa pekoni siivut puoliksi. Voitele margariinilla ohuesti ruisleivän kansi ja pohjapalat. Laita leivän pohjan päälle puolikas pekoni siivu tai kaksi ja lado päälle lanttusiivuja. Laita lanttujen päälle vielä pekoni siivu tai pari. Laita leivän kansi päälle ja kiedo leipä leivin paperiin ja sen jälkeen folioon napakasti. Nosta paketit uunipellille ja paista 170 asteessa puoli tuntia ja sen jälkeen 150 asteessa pari tuntia. Kukot voi jättää sammutettuun uuniin hautumaan.

 1062095.jpg

1062098.jpg