Olen joskus kopsannut tämän ohjeen Kotiäidin 3K -blogista,  todella hyvä ja pehmeä ruoka tulee tällä ohjeella ja ohjetta aineksien mukaan muunnellen. Tällä kertaa laitoin pinnalle juustosiivuja.

526934.jpg

Peppi Pitkätossun -voimavuoka

400 g jauhelihaa <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

1 tlk tomaattimurskaa

1 tl suolaa

1 lihaliemikuutio

½-1 tl mustapippurirouhetta

1-2 tl grillimaustetta

1-2 tl pizzamaustetta 

16-17 dl vettä

350 g pätkäspagettia

250 g Koskenlaskija-sulatejuustoa

 

Laita vesi kiehumaan isoon kattilaan, lisää lihaliemi. Ruskista jauheliha ja mausta. Lisää jauheliha kiehuvaan veteen. Lisää sitten tomaattimurska ja odota, että kiehuu taas kunnolla. Lisää sitten spagetti ja keitä noin 5 min. Lohko sulatejuusto ja lisää kattilaan. Kun sulatejuusto on sulanut sekaan, kaada seos isoon uunivuokaan ja paista +200 C noin 45 min.