Käytössä olevat keittokirjat, vaikka ohjeita tulee poimittua paljon myös tuttavilta ja netistä eikä aina muista ohjeen alkuperää.
Kaisa Isotalo-Raija Kuittinen: Koti Ruoka, Otava 2001, 63. painos
Jamie Oliver: Alastoman kokin onnenpäivät; Wsoy 2004
Jamie Oliver: Alaston kokki, Wsoy 2003, 5. painos
Jamie Oliver: Alastoman kokin paluu, Wsoy 2003
Hovig-Hensley-Hensley-LØwe: Joulua!, Otava 2004
Maarit Enkovaara-Astraldi: Italian viettelykset, Wsoy 2004
Ihana Italian keittiö, Wsoy 1999
Ursula Ferrigno: Trattoria, Gummerus 2005
Artie Bucco: Sopranos keittiössä, Otava 2003
Pekka Suorsa: Papa Giovanni-Aitoa elämää, Wsoy 2002
Sikke Sumari: Rakastan ruokaa!, Wsoy 2003
Clare Ferguson: Oliiviöljy extra virgin, Gummerus 2001
Silvana Franco: Pizza, Gummerus 2002
Sara La Fountain: àla Sara, Otava 2005
Ulla Huhtala-Ursula Huhtala: Maailman keittiöt, Tammi 1992
Anna-Maija Tanttu: Hyvää ruokahalua!, Otava 2004
Kira Gronow: Popsoppaa, Tammi 2001, 2. painos
Outi Pakkanen: Porosta parmesaaniin, Otava 2003
Amy Lyles Wilson: Frendit-Kokkausta ja sydänystäviä, Wsoy 1999
Painonvartijat: Klassiset herkut, Wsoy 2003
Suuri aasialainen keittokirja, Könemann 1999
Suuri Pasta keittokirja, Könemann 1999
Valio: Aloittelevan Amorin keittokirja, 1998, 1. painos
Valio: Lämpimäisiä, 2.painos
Valio: Tervetuloa juhlaan, 1992, 2.painos
Knorr: Tässä ja nyt, Karisto 2002, 1.painos
Kommentit