Käytössä olevat keittokirjat, vaikka ohjeita tulee poimittua paljon myös tuttavilta ja netistä eikä aina muista ohjeen alkuperää.

Kaisa Isotalo-Raija Kuittinen: Koti Ruoka, Otava 2001, 63. painos

Jamie Oliver: Alastoman kokin onnenpäivät; Wsoy 2004

Jamie Oliver: Alaston kokki, Wsoy 2003, 5. painos

Jamie Oliver: Alastoman kokin paluu, Wsoy 2003

Hovig-Hensley-Hensley-LØwe: Joulua!, Otava 2004

Maarit Enkovaara-Astraldi: Italian viettelykset, Wsoy 2004

Ihana Italian keittiö, Wsoy 1999

Ursula Ferrigno: Trattoria, Gummerus 2005

Artie Bucco: Sopranos keittiössä, Otava 2003

Pekka Suorsa: Papa Giovanni-Aitoa elämää, Wsoy 2002

Sikke Sumari: Rakastan ruokaa!, Wsoy 2003

Clare Ferguson: Oliiviöljy extra virgin, Gummerus 2001

Silvana Franco: Pizza, Gummerus 2002

Sara La Fountain: àla Sara, Otava 2005

Ulla Huhtala-Ursula Huhtala: Maailman keittiöt, Tammi 1992

Anna-Maija Tanttu: Hyvää ruokahalua!, Otava 2004

Kira Gronow: Popsoppaa, Tammi 2001, 2. painos

Outi Pakkanen: Porosta parmesaaniin, Otava 2003

Amy Lyles Wilson: Frendit-Kokkausta ja sydänystäviä, Wsoy 1999

Painonvartijat: Klassiset herkut, Wsoy 2003

Suuri aasialainen keittokirja, Könemann 1999

Suuri Pasta keittokirja, Könemann 1999

Valio: Aloittelevan Amorin keittokirja, 1998, 1. painos

Valio: Lämpimäisiä, 2.painos

Valio: Tervetuloa juhlaan, 1992, 2.painos

Knorr: Tässä ja nyt, Karisto 2002, 1.painos