1007381.jpg

Mango-passion hyytelökakku

Pohja:

175 g kaurakeksejä

75 g margariinia

Täyte:

200 g appelsiinituorejuustoa

3 dl mango-passion moussea

1/2 dl makeutusjauhetta

2 rkl sitruunamehua

2,5 dl flora vispiä

3 tl liivatejauhetta

Murenna keksit muruiksi ja nypi rasva joukkoon. Sekoita tasaiseksi massaksi. Levitä leivinpaperi tai kelmua irtopohjavuoan pohjalle ja taputtele keksimuruseos tasaisesti pohjalle.

Sekoita sokerit ja sitruunamehu tuorejuustoon sekä lisää mango-passion mousse joukkoon.  Vatkaa Flora vispi vaahdoksi ja sekoita tuorejuustoseokseen. Sulata liivate kiehuvaan vesi tilkkaan ja lisää liivate ohuena nauhana tuorejuustoseokseen koko ajan sekoittaen. Kaada täyte pohjan päälle ja laita jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi tai yön yli.