528910.jpg

Kakku menossa hyytymään.

528988.jpg

Kakku muutaman tunnin hyytymisen jälkeen. Kuvaa ei ole koristellusta kakusta, kun kakku jatkoi matkaa ilman koristuksia, mutta päälle oli tullut mangoviipaleita ja mehu+hyytelösokeri kiille.

Mango-juustokakku

250 g Pirkka-digestivekeksejä
80 g oivariinia
1,5 dl Pirkka-mangokuutioita

2 prk Bona tai Piltti Persikkasosetta
400 g Pirkka-maustamatonta Kevyt tuorejuustoa
2 rkl vaniljasokeria
1 rkl sokeria
1 rkl sitruunamehua
1 rkl liivatejauhetta
1 pr  Flora-vispiä

 

Murskaa keksit ja sekoita ne pehmeän rasvan kanssa taikinaksi. Laita vuoan pohjalle pala leivinpaperia. Painele taikina tasaisesti irtopohjavuokaan. Sekoita persikkasoseet mangokuutioiden, tuorejuuston, sokerien ja sitruunamehun kanssa. Vatkaa Flora-vispi vaahdoksi ja sekoita tuorejuustoseokseen. Liuota 1 rkl liivatejauhetta tilkkaan kuumaa vettä. Kaada liivate seokseen koko ajan sekoittaen. Levitä täyte tasaisesti keksipohjan päälle. Laita kakku jääkaappiin hyytymään.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />