Mango-appelsiini juustokakku
Pohja:
175g Daniela-keksejä
50g sulatettua margariinia
Hienonna keksit, kaada joukkoon sulatettu margariini ja sekoita. Painele keksi-rasvaseos irtopohjavuoan pohjalle.
Täyte:
2 dl päärynä-mango sosetta (Bona)
1 rkl sokeria
1 prk Flora vanillaa
150 g maustamatonta tuorejuustoa
50 g appelsiini tuorejuustoa
3/4 dl Ananas-mango-passion nektaria
3 tl liivatejauhetta
Vatkaa Flora Vanilla vaahdoksi. Sekoita päärynä-mango sose ja tuorejuusto hyvin sekaisin. Lisää vanillavaahto. Kiehauta mehu ja liota liivatejauhe siihen. Lisää liivateliemi seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Kaada täyte pohjan päälle ja anna hyytyä kylmässä muutama tunti tai yön yli. Irrota kakku vuoasta ja koristele.
Kommentit