Mango-appelsiini juustokakku

429785.jpg

Pohja:

175g Daniela-keksejä

50g sulatettua margariinia

Hienonna keksit, kaada joukkoon sulatettu margariini ja sekoita. Painele keksi-rasvaseos irtopohjavuoan pohjalle.

Täyte:

2 dl päärynä-mango sosetta (Bona)

1 rkl sokeria

1 prk Flora vanillaa

150 g maustamatonta tuorejuustoa

50 g appelsiini tuorejuustoa

3/4 dl Ananas-mango-passion nektaria

3 tl liivatejauhetta

Vatkaa Flora Vanilla vaahdoksi. Sekoita päärynä-mango sose ja tuorejuusto hyvin sekaisin. Lisää vanillavaahto. Kiehauta mehu ja liota liivatejauhe siihen. Lisää liivateliemi seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Kaada täyte pohjan päälle ja anna hyytyä kylmässä muutama tunti tai yön yli. Irrota kakku vuoasta ja koristele.

 

432104.jpg

429780.jpg